Deze zomer kan alles op Sporta Kamp

05 Dec 2023

Je had het misschien al gehoord: het gloednieuwe kampaanbod 2024 van Sporta-kampen staat online!

Sporta-kampen staat bekend om zijn geweldige jeugdkampen, en ook jaar pakken we uit met een scala aan nieuwe en opwindende programma's. Van spannende outdoor-avonturen tot creatieve workshops, er is voor ieder wat wils.

Of het nu voor je eigen kinderen is, neefjes, nichtjes of gewoon als suggestie voor vrienden, neem zeker een kijkje op onze website: www.sportakampen.be.

Hier vind je alle details over de verschillende kampen, locaties en activiteiten die deel uitmaken van het aanbod 2024.

Waarom je voor Sporta-kampen zou kiezen?

  • Variatie: Met meer dan 200 verschillende kampen, is er voor elk wat wils. Sportievelingen, natuurliefhebbers en creatieve geesten zullen zeker iets vinden dat hun interesse wekt.
  • Kwaliteit: Sporta-kampen staat bekend om zijn ervaren monitoren, moderne faciliteiten en een traditie van uitmuntendheid die teruggaat tot 1954.
  • Inclusiviteit: Ongeacht leeftijd of vaardigheidsniveau, Sporta-kampen verwelkomt iedereen. Het is een geweldige kans voor de kleintjes om nieuwe vrienden te maken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
  • Veiligheid: Veiligheid staat voorop bij Sporta-kampen. Ouders kunnen gerust zijn dat hun kinderen in goede handen zijn tijdens deze zomeravonturen.
Voor meer informatie en inschrijvingen, bezoek www.sportakampen.be