BEWEEG MEER 
LEEF MEER

We sporten in clubs

“Jullie de sport, wij de support”. Sporta Team ondersteunt iedere sportaanbieder met uitgebreide support en voordelen, de beste sportverzekeringen en efficiënte administratieve tools.


Meer over Sporta team >>

We ontdekken in groep


De Sporta Spots, dat zijn 2 sportieve hotspots midden in de natuur. Competitief of recreatief, sportief of ontspannend: in de meer dan 100 recreatie- en sportactiviteiten vind je altijd je ding. Aangevuld met tal van verblijfsmogelijkheden voor bijvoorbeeld je school, sportclub of vereniging.


Meer over Sporta Spots >>
We beleven op kamp

Bij Sporta Kampen gaan we voor onvergetelijke jongerenvakanties en herinneringen voor het leven. Dat doen we al meer dan 60 jaar, zowel binnen als buiten onze landsgrenzen. Met meer dan 200 kampformules is er voor ieder wat wils: met/zonder overnachting, aangepast aan elk seizoen,... Trek jij binnenkort met Sporta naar de Italiaanse sneeuw of ontmasker jij de mol? Ons unieke aanbod varieert van een alpacakamp, basketbalkamp tot een boerderijkamp en nog zoveel meer.


Meer over Sporta kampen

We brengen je in beweging


Sporta Beweeg Meer is hét kennisplatform voor de ongebonden sporter. Jij sport waar, wanneer en hoe jij wil. Wij inspireren, motiveren en informeren deze sporters tijdens hun sportavontuur.


Meer over Sporta Beweeg Meer >>

Sporta evenementen

Gemotiveerd lopen en blijven lopen? Dat doe je met onze beweegcampagne Sporta Infinity Run. We begeleiden jou op alle vlakken naar je doel. Meten is weten en daarom organiseren we regelmatig loopevents waarbij jij je loopdoel kan behalen.


Sporta Infinity Run >>

Sporta Mon Ventoux is een beweegcampagne voor fietsers en wandelaars. Een ode aan de Mont Ventoux. Beginner of gevorderd, samen verzetten we bergen!


Sporta Mon Ventoux >>